Scroll to Content

Vi är tillverkare, distributörer och importörer av marknadsledande varumärken i Norden

Vi är er partner som söker efter ett hållbart resultat med god ekonomi över tid. Ni som söker efter en partner som jobbar preventivt för att förebygga uppkomsten av arbetsskador som är relaterade till undermåliga produkter. Ni som söker efter en kreativ partner som gillar att utmana de traditionella värden med nytänkande och ny teknik. Ni som vill vårda ert varumärke och stärka er identitet på marknaden.
-Då är vi rätt partner för er.

Med vårt hållbara koncept av design, produktion och distribution suddar vi ut de traditionella gränserna och öppnar upp för nya och kreativa lösningar. Vi tar hand om hela ert behov av produktmedia, skor, kläder och handskar.

About
http://bespokenbrands.com/wp-content/uploads/2020/03/Happy_tee_front_web-2000x2000.jpg

Färg och form har aldrig varit roligare. Kom in till någon av Happy Homes 93 butiker runt om i landet

Tillsammans med Happy Homes kedjan och dess anslutna färgfackhandels butiker har vi skapat en profil och design som linjerar med den visuella kommunikationen som kedjan har. Budskapet skall vara enkelt och klart, precis som när ni går in i någon av deras 93 butiker runt om i landet.

Happy

Vi tycker att du skall kunna ta med dig ditt varumärke överallt, därför skapar vi god produktmedia som förstärker ditt företags identitet

Varför inte tänka lite bortom horisonten, hur kan vi skapa mervärden även utanför företagets väggar som inspirerar till framtida relationer. Genom god produktmedia skapar vi tillsammans med våra kunder goda möjligheter till nya affärer. Har du någonsin köpt en tidningsprenumeration enbart för att få premien, ja, detta är exempel på god produktmedia. Är du nyfiken på hur vi kan skapa god produktmedia för just ert företag? – Lyssna av med oss, vi är kreativa och tar gärna ut svängarna något.  

About
http://bespokenbrands.com/wp-content/uploads/2020/03/MM_paper_cup_white3-2000x2000.jpg
http://bespokenbrands.com/wp-content/uploads/2020/03/webshop_img_2-1000x1500.png

Vi gillar när det går enkelt att beställa så att man får tid över till annat

Det är just av denna anledning som vi har valt att gå en annan väg än många traditionella leverantörer. Vi vill att det skall gå snabbt, vara lättöverskådligt och enkelt att beställa produkter av oss. Våra skalbara system är byggda på omniplattformar med en responsive design. Det går med andra ord lika snabbt och enkelt att logga in med en datorn som en surfplatta eller annan mobile devise. I skalbarheten erbjuder vi även stödfunktioner som integration, punch-out lösning mm. Fråga oss gärna om hur vi kan skapa tid för ert företag att ta hand er core-buisness.

About

Vi gillar att skapa unika identiteter för våra kunder. Lyft ditt varumärke, våga testa något nytt och spännande

Våga sätt er varumärke på kartan och var unika. Vi gör det lätt för er att ta steget från det som kallas en standardiserad lösning där de flesta ser lika ut, till att skapa en identitet för ett företag. Tillsammans med våra kunder ser vill till att ta tillvara på företagets DNA, så att detta kan genomlysa i både färg, form och funktion i våra produkter. En av de viktiga förutsättningarna är att personen som skall bära produkten trivs i dessa, vi ser alltid personalen som en ambassadör av företaget där han/hon arbetar. Är du också nyfiken på att veta mer om hur vi skulle kunna stärka ert företags identitet samtidigt som vi  skapar bättre förutsättningar för era medarbetare? – Hör av er.

About
http://bespokenbrands.com/wp-content/uploads/2020/03/Besikta_zip_jacket-2000x2000.jpg
http://bespokenbrands.com/wp-content/uploads/2020/03/Svea_card_bsp-2300x1400.png

Smidiga betalningsmetoder som skapar mer luft i din vardag. Sugen på att veta mer om hur du kan dela upp din betalning hos oss?

Contact
http://bespokenbrands.com/wp-content/uploads/2020/03/Job_1311-if-1-1030x773.jpg

Are you ready for competition! Ny unik serie från Steitz Secura

Upplev komfort på en helt ny nivå. Steitz COMPETITION serien kombinerar högteknologiska material med en helt ny asymmetrisk composit tåhätta. COMPETITION serien är lättare än tidigare samtidigt som den erbjuder en oöverträfflig komfort. Steitz Vitality avslasningssystem och Multi-viddsystem garanterar optimal passform i varje steg och sätter individen i fokus. Är du redo för att anta en ny utmaning, testa Steitz COMPOSITION serien.

Contact

Vi tycker att det är helt ok att du står på knä, så länge du har rätt skydd

Med REDBACK CUSHIONING patenterade bladfjäder konstruktion får du ett långvarigt skydd oavsett om du står, går eller ligger på knä hela dagen. Högpreseterande skydd för både knä och leder. Den tryckavlastande tekniken leder till att du sparar både knä och tid genom att kunna mer effektivt utföra ditt arbete. REDBACK CUSHIONING knäskydd hjälper dig genom hela dagen.

Redback
http://bespokenbrands.com/wp-content/uploads/2020/03/redback-knee-pad-side-view-w1280h1024q90i2470-1024x819.jpg
http://bespokenbrands.com/wp-content/uploads/2020/04/mechanix-wear-durahide-m-pact-framer-lfr-75-2-1100x1300.jpg

Vi sträcker ut en hjälpande hand, så att ni har förutsättningen till att kunna presetera på jobbet

Med precision och kraft skyddar vi dina händer med Mechanix Wear. Utvecklade för att klara alla typer av tuffa utmaning som ni ställs inför, har vi en handske just för er. Med över 200 olika modeller av handskar utvecklas konstant nya produkter med förfinade detaljer, bättre skydd eller högre precision. Mechanix är sprunget ur automotive industrin, men har sedan flera år tillbaka varit med och utvecklat produkter inom både Militär, Polis, Mekanik och Fritid, allt för att kunna passa in på just era behov. Förutom de unika materialen, skydden och höga närvaron i produkter har man även gjort alla handskar maskintvättbara, allt för att kunna bidra till en bättre hållbarhet. Nyfiken på vilka just dina nya handskar kommer att bli? – Vi har svaret.

ABout

Portfolio

Case studies och utvalda projekt

Vi har gjort mycket skoj tillsammans med våra kunder genom åren och är väldigt stolta över att fått möjligheten att jobba tillsammans med flera välkända varumärken och bolag. Våra projekt har varit på både nationell- och internationell nivå, vilket har gjort att vi utvecklat många lösningar till våra kunder. Är du nyfiken på att se mer, kom in och ta en fika med oss så berättar vi mer.

Blog

sv_SESwedish
sv_SESwedish